Translate this blog

Friday, 9 January 2015

8-жичани Requintо гитара.Скала 55,5 cм., Западниот црвен кедар и Dalbergia nigra, Гриф абонос, Стапала 21, полиран со натупвам.


 Глава, Препрека, Schaller Штимери.

Juan Molina аргентинскиот гитарист, Звукот на Requinto гитара.Rodolfo Cucculelli, лутиер.

No comments: